torstai 1. toukokuuta 2014

110 Days!




Heips!

 Eli enää 110  päivää siihen, että lähden kohti Vancouveria!

Pääsiäis loman vietin mökillä ja mun kaverilla, joka asuu meidän mökin lähellä. Oli kyllä ihan huippu pääsiäinen, kun pääsi näkemään sukulaisia ja kaveria, joita en ollut nähnyt pitkään aikaan.

Toisena pääsiäis päivänä eli maanantaina tultiin mökiltä ja lähdettiin melkein suoraan viemään lentokentälle mun pelikamoja. Seuraavana aamuna olikin sitten jo lähtö lätkäjoukkueen kanssa Füsseniin Saksaan turnaukseen! Füssen on pieni alppikaupunki Etelä-Saksassa. Lento itsessään kesti vaan pari tuntia, mutta Füssenin kaupunkiin Münchenin lentokentältä oli vielä parin tunnin bussimatka. Turnaukseen tuli joukkueita Suomesta, Itävallasta, Sveitsistä, Venäjältä ja tietysti Saksasta. Oli kiva saada tutustua välillä muunkin maalaisiin ihmisiin. 


Tultiin Saksasta myöhään Perjantai iltana. Lauantaina alkoikin sitten jo matka kohti Kuortanetta ensimmäiselle U18 maajoukkueleirille. Yövyttiin hotellissa puolessa välissä matkaa, ettei tarvitse ajaa montaa tuntia putkeen Helsingistä Kuortaneelle ja saipahan ainakin hyvät yöune, eikä tarvinnut herätä kuudelta aamulla. Sunnuntaina saavuttiin Kuortaneelle ja siitä leiri sitten alkoi. Leirillä oli kivaa, mutta tosi raskasta. Vain neljä kuudesta maalivahdista pääsee seuraavalle leirille, mutta katsotaan, miten käy!

Hyvää vappua kaikille! :)

-Vilma






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti