maanantai 18. elokuuta 2014

Pakkaaminen

TÄNÄÄN!!! 

Tätä oon odottanu niin monta vuotta ja tänään on se päivä milloin aloitan mun elämän yhden suurimmista seikkailuista. Lento lähtee vasta iltapäivällä puoli neljän aikaan, joten ehdin aamulla käydä sanomassa vielä muutamalle kaverille heipat. Kentälle lähdetään jossain puolenpäivän aikoihin. Mutta nyt taas asiasta kukkaruukkuun tämän postauksen tarkoitus on Pakkaaminen!
 Mä siis alotin pakkaamisen oikeestaan jo varmaan kuukaus sitten ajatellen, että nyt en jätä tätä viimeiselle päivälle, mutta tänään kumminkin löysin itseni vielä kuvailemassa vaatteitaja laittamassa niitä matkalaukkuun... :D Eli siis ei muuta kun asiaan. 

Mukaan lähtee:

5 t-paitaa & 2 toppia

3 shortsit, 2 lökärit & 2 farkut

4 treenipaitaa, treenihuppari & treenishortsit

Yöhousut, yöshortsit, 2 yöpaitaa & pörrö-tossut

4 hupparia
3 paksumpaa pitkähihasta
3 ohutta pitkähihasta
Toppatakki, farkkutakki, ohut takki, pipo & lapaset

Mekko, ohut puolipitkähihainen & t-paita
2 tennarit, flipflopit & lenkkarit

Host-perheen tuliaiset
Ja sitten tottakai, saamani läksiäis lahjat! <3 & kaverikuva + erittäin paljon suklaata, salmiakkia ja purkkaa!

Laukku pakattu, almost ready to go!
Näiden vaatteiden ja tavaroiden lisäksi mukaan lähtee tietenkin hygienia jutut ( shampoot, hoitoaineet jne.), alusvaatteita, meikkejä ja lätkäkamat. Mukaan pääsee myös tossa matkalaukussakin näkyvä canada-hirvi, joka on kotoisin CN-Towerista Torontosta. :D

Saatan laittaa lentokentältä jonkun lyhyen fiilis-postauksen mutta en lupaa mitään. Kirjoittelen sitten viimeistään lätäkön toiselta puolelta kunhan ehdin!

0 päivää!

- Vilma


2 kommenttia:

  1. Onnee matkaan! ♥ Oot kova muija tuut pärjää tosi hyvin! :) pidä hauskaa ja ota kaikesta kaikki irti ku oot saanu näin hieno tilaisuuden :)

    Sun postauksia innolla oottaen,
    Mimmi V.

    VastaaPoista