sunnuntai 31. elokuuta 2014

PNE & Stanley Park

Moikka!  Tänää on tälläinen laiskottelupäivä ja ulkonakin sataa kaatamalla, niin sinne ei oikeen kannata mennä. Päätin sitten käyttää tämän ajan hyväksi ja kirjoitella tänne.

Torstaina oli ihan täydellinen aurinkoinen sää, mutta ei liian kuuma. Päätettiin lähteä PNE nimiseen paikkaan, joka on iso huvipuisto, jossa on kaikenlaista muutakin, kuin  laitteita. Käytiin esimerkiksi katsomassa koira showta, jossa koirat kisasivat erilaisissa tehtävissä. 
   Sen jälkeen ostettiin Sno-Konet, se on niinkuin jäähileestä tehty pallo, johon laitetaan jotain väri makeutus ainetta. 
   Sno-Konejen nautiskelun jälkeen mentiin katsomaan Princess-Jubilation nimistä näytelmä-musikaalia. Se oli enemmänkin pikkulapsille suunnattu näytelmä, mutta oli se ihan kiva ja näyttelijät osasivat tanssia tosi hyvin.
  Sieltä suunnattiin sellaseen valtavaan ladon tapaiseen paikkaan, missä oli kaikenlaisia eläimiä alpakoista ampiaisiin. Kierrettiin siellä jonkin aikaa, jonka jälkeen lapset halusivat mennä sellaiselle maatalous tehtävä radalle, joka kesti noin puoli tuntia. Sen aikana kävin vielä hevos ihmisenä katsomassa hevosia ja lasten poniratsastusta. 








Löydettiin PNE: stä pieniä suomenlippuja! :D
Perjantaina mentiin Vancouver Aquariumiin! Se oli mun mielestä upee paikka, koska ei suomessa oo noin isoja akvaarioita. Tässä joitain kuvia sieltä.


Maitovalas!!

Mini pingviini





Akvaariokierroksen jälkeen mentiin Stanley parkkiin ja käytiin Lions gate bridgellä, joka on tosi iso silta Stanley Parkista North-Vancouveriin. Sieltä on upea näköala Vancouverin keskustaan. Sitten käytiin vielä katsomassa toteemipaaluja.






Hattarajätskiä nomparelleillaja minivaahtokarkeilla, nam!

Lauantaina käytiin katsomassa Nicolen viimeistä balettituntia, jonka jälkeen tultiin kotiin, katsottiin leffa yhdessä ja pelattiin Uunoa
.


2 kommenttia: